11/1/07

Με την Αναστασία και την Αγγελική στο Πλανητάριο

Γεια σας φίλοι μου, είμαι ο Σταυροπούλης ο Θεσσαλονικιός και σήμερα πήγα στο σπίτι της φίλης μου Αναστασίας. Η Αναστασία μένει σε ένα σπίτι με μεγάλο κήπο. Έχει ένα όμορφο σκύλο που τον λένε Ήρα.

Όταν φτάσαμε καθίσαμε στο τραπέζι και φάγαμε φακές. Μετά πήγαμε στο δωμάτιό της και διαβάσαμε. Στις 4 η ώρα τελείωσε τα μαθήματά της και παίξαμε επιτραπέζια μαζί με την αδερφή της. Α!!! Η Αναστασία έχει μια αδερφή που τη λένε Αγγελική και είναι 8 χρονών. Μετά διαβάσαμε ένα βιβλίο που λέγεται: «Η Τεμπελούπολη». Ήταν ένα πολύ αστείο βιβλίο.

Στις 6 η ώρα ήρθε η μαμά της και μας είπε: «Έκπληξη!!! Θα σας πάω στο Πλανητάριο». Πήγαμε στο Πλανητάριο και είδαμε «Το άστρο των Χριστουγέννων». Ήταν μια πολύ ωραία τρισδιάστατη παράσταση που εξηγούσε τι ήταν το άστρο που οδήγησε τους μάγους στη φάτνη του Χριστού. Ήταν τέλεια!!!

Γυρίσαμε στο σπίτι στις 9 η ώρα. Ήμασταν πολύ κουρασμένοι! Αυτό που θέλαμε ήταν να πλύνουμε τα δόντια μας και να κοιμηθούμε στο ζεστό κρεβάτι της Αναστασίας. Ήταν μια φανταστική μέρα!!!