6/2/07

Ένα Σαββατοκύριακο με το Δημήτρη

Γεια σας παιδιά,
Είμαι ο Σταυροπούλης ο Θεσσαλονικιός. Σήμερα μου είπε ο κύριος Σωτήρης ότι θα πάω στο σπίτι του Δημήτρη.

Όταν σχόλασε ο Δημήτρης πήγαμε στο πάρκο μαζί με την αδερφή του και παίξαμε. Όταν τελειώσαμε πήγαμε στο σπίτι του Δημήτρη. Σε λίγο είχαμε φτάσει και όταν μπήκαμε μέσα στο σπίτι αρχίσαμε το παιχνίδι. Παίξαμε πολλά παιχνίδια. Πέντε από αυτά που μου άρεσαν ήταν η Monopoly, το φιδάκι, το Σκραμπλ, ο γκρινιάρης και το χτύπημα του Δράκου. Μετά είδαμε τηλεόραση. Μετά το απόγευμα, το βραδάκι, είδαμε μια ταινία στο σινεμά και ύστερα κοιμηθήκαμε.

Την επόμενη μέρα ξυπνήσαμε, φάγαμε πρωινό και βγήκαμε έξω στην αυλή. Ύστερα μπήκαμε μέσα και κάναμε τα μαθήματα. Ύστερα φάγαμε μεσημεριανό και μετά από 1,5 ώρα ξαναρχίσαμε να παίζουμε διάφορα παιχνίδια. Ύστερα πήγαμε και αγοράσαμε κάτι πράγματα από το ΙΚΕΑ και μετά γυρίσαμε και κοιμηθήκαμε.

Την επόμενη μέρα ξυπνήσαμε πολύ αργά το πρωί. Μετά φάγαμε πρωινό και μετά από 1 ώρα πήγε ο Δημήτρης στο Βασίλη και μετά ήρθε ο Δημήτρης και ξαναρχίσαμε το παιχνίδι. Ύστερα φάγαμε το μεσημεριανό. Ύστερα παίξαμε υπολογιστή και κατά το απόγευμα ο Δημήτρης τον έκλεισε. Δεν πέρασε πολύ ώρα και είδαμε ότι ήταν ώρα για φαγητού. Μόλις φάγαμε πήγαμε για ύπνο.
Το πρωί, την επόμενη μέρα, με πήγε ο Δημήτρης στην τάξη κι έτσι έφυγα από το σπίτι του.