2/2/07

Δύο μέρες με την Ιωάννα

Γεια σας,
Είμαι ο Σταυροπούλης ο Θεσσαλονικιός και είμαι πολύ χαρούμενος γιατί ο κύριος Σωτήρης μου είπε ότι θα πάω στο σπίτι της Ιωάννας.

Όταν τέλειωσε το σχολείο πήγα στο ολοήμερο. Στο ολοήμερο κάνεις τα μαθήματά σου, παίζεις, κάνεις υπολογιστές, αγγλικά γυμναστική και κυρίως βγαίνουμε διάλειμμα.

Μόλις τέλειωσε το ολοήμερο ήρθε να μας πάρει ο αδερφός της Ιωάννας. Ο αδερφός της έχει μακριά μαλλιά και μάλλον κάνει μπάσκετ γιατί στο ύψος είμαι 1μ. και 86εκ. όταν πηγαμε στο σπίτι της Ιωάννας φάγαμε ένα πολύ ωραίο φαγητό. Πώς το λέγανε; δε θυμάμαι... α! ναι θυμήθηκα πώς το λέγαμε. Το λέγαμε λαχανοντολμάδες. Το άδειασα όλο το πιάτο αλλά γέμισα σάλτσα. Μόλις φάγαμε και τα τρία φρούτα πήγαμε στο δωμάτιό της και κάναμε αγγλικά. Η Ιωάννα έγραφε τεστ.

Το απόγευμα στις 7 η ώρα πήγαμε στο φροντιστήριο που θα έκανε αγγλικά. Στις 8 πήγαμε στο σπίτι της κι εκεί ήταν ένας οικογενειακός φίλος τους. Παίξαμε Monopoly, Χρηματιστήριο και μετά Uno. Πέρασα τέλεια.

Το βράδυ φάγαμε παστίτσιο αλλά, δεν είχε μακριά χοντρά μακαρόνια, πένες. Το επιδόρπιο ήταν γαλακτομπούρεκο με κανταϊφι. Το σαλόνι είχε δύο μεγάλους καναπέδες. Ο πατέρας της άναψε το τζάκι και καθίσαμε πάνω στο μαλλί ενός γουρουνιού. Σκεπαστήκαμε με μια άσπρη απαλή κουβέρτα. Στην αρχή είδαμε "Μαρία η άσχημη" μετά "Ήρθε και έδεσε" και στο τέλος "Singles". Πέρασα τέλεια την πρώτη μέρα.

Το πρωί ξυπνήσαμε στις 9.00 και πήγαμε στην κουζίνα να φάμε πρωινό. Μετά η Ιωάννα πήγε να γράψει ένα σκέφτομαι και γράφω. Τη βοήθησα λιγάκι. Μετά από λίγο πήγαμε να παίξουμε και να ζωγραφίσουμε στον υπολογιστή της. Η Ιωάννα έκανε 3 ζωγραφιές και τις έβαλε σε ένα φάκελο που το ονόμασε "black and white".

Το μεσημέρι γύρω στις 4 η ώρα ήρθαν η μητέρα κι ο αδερφός της Ιωάννας. Το μεσημεριανό ήταν κρέας με πατάτες και το επιδόρπιο ήταν ρυζόγαλο.

Το απόγευμα στις 6 η ώρα η Ιωάννα πήγε για γαλλικά και γύρισε στις 7.30. Και σήμερα ήρθε ο φίλος τους και παίξανε "Κώδικα Νταβίντσι", Monopoly, Χρηματιστήριο.

Το βράδυ αποχαιρετιστήκαμε με τους γονείς της και πήγαμε για ύπνο