31/1/07

Δύο μέρες με το Χρήστο

Ο κύριος Σωτήρης μου είπε ότι θα μείνω για δύο μέρες στο Χρήστο. Εγώ χάρηκα πολύ γιατί θα γνώριζα έναν καινούριο φίλο.


Μόλις τέλειωσε το σχολείο ο πατέρας του Χρήστου ήρθε να μας πάρει. Πήγαμε στο σπίτι του Χρήστου και η μητέρα του μας έβαλε να φάμε τορτελίνια.

Το απόγευμα η μαμά του μας πήγε στο allou fun park. Περάσαμε φανταστικά! Όλα τα παιχνίδια ήταν τέλεια. Εκτός από ένα που έτρεχε πολύ γρήγορα και ζαλιστήκαμε.

Στις 8.30 ήμασταν στο σπίτι γιατί είχαμε κουραστεί πολύ. Μέχρι να ετοιμάσει τις πίτσες η μητέρα του, ο Χρήστος με ξενάγησε στο σπίτι του και μου γνώρισε τα αδέρφια του. Το σπίτι του είναι πολύ μεγάλο, έχει τρεις ορόφους και στο δωμάτιό του κοιμάται με τον αδερφό του σε μια μοντέρνα κουκέτα.


Τα αδέρφια του είναι πιο μεγάλα από αυτόν. Ο αδερφός του, ο Νίκος, πάει πρώτη Λυκείου ενώ η αδερφή του είναι φοιτήτρια στο Πανεπιστήμιο της Αθήνας.


Μετά η μητέρα του Χρήστου μας φώναξε να κατεβούμε να φάμε. Ήταν πολύ ωραίες! Δεν είχα ξαναφάει χειροποίητες πίτσες! Επειδή την επόμενη μέρα ήταν των Τριών Ιεραρχών κοιμήθηκα μαζί με τον φίλο μου.


Την άλλη μέρα το πρωί ξυπνήσαμε αργά γιατί όλο το βράδυ ο Χρήστος μας έλεγε ιστορίες από τη Θεσσαλονίκη που του είχε πει η μητέρα του που είναι από κει. Όταν ξυπνήσαμε κατεβήκαμε και φάγαμε τοστ που είχε ετοιμάσει η αδερφή του.


Αφού τέλειωσε τα μαθήματα του ο Χρήστος, πήρε τηλέφωνο ένα γίλο του που μένει απέναντι για να βγουν έξω να παίξουν ποδόσφαιρο. Αφού παίξαμε πολύ ώρα και κουραστήκαμε, γυρίσαμε πίσω στο σπίτι.


Το μεσημέρι φάγαμε σουτζουκάκια με ρύζι, η μητέρα του μας κέρασε τριγωνάκια!!! και το απόγευμα παίξαμε επιτραπέζια με τα αδέρφια του. Το βράδυ κοιμηθήκαμε στις 11.00 το βράδυ. Το πρωί ξυπνήσαμε πολύ νωρίς για να πάμε σχολείο.